Ausinės Joyroom JR-EL115 3.5mm sidabrinės

Kaina
EAN: 6941237108814
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
4.99 €

Informacija apie prekę

Šios ausinės pasižymi aukštos kokybės HiFi garsu su paryškintu žemųjų dažnių diapazonu, kuris suteiks naują patirtį klausantis jūsų mėgstamiausių melodijų. 3.5 mm auksu dengta jungtis leidžia jas prijungti prie daugumos įrenginių, o įmontuotas mikrofonas suteikia galimybę kalbėti telefonu. Be to, ergonomiškas ir lengvas dizainas užtikrina komfortą, o nuotolinis valdymas – patogų naudojimąsi.

Įspūdingas garsas

„Joyroom“ ausinėse įmontuota kompozitinė membrana ir 10 mm garsiakalbiai, teikiantys aukščiausios klasės HiFi garsą. Su JR-EL115 išgirsite iki šiol nepastebėtas mėgstamų dainų detales.

Patobulintas dizainas

Nesibaiminkite diskomfortu naudodamiesi „Joyroom“ ausinėmis. Jos turi minkštus, odai draugiškus silikoninius įdėklus, o lengvas dizainas papildomai prisideda prie ilgalaikio patogumo. Be to, tvirtas 1,2 metro ilgio TPE laidas suteikia daugiau laisvės naudojant, o specialus filtras apsaugo ausines nuo dulkių patekimo.

Įmontuotas mikrofonas

Kitas „Joyroom JR-EL115“ ausinių privalumas – įmontuotas, jautrus mikrofonas. Su juo galėsite patogiai kalbėti telefonu – jums nereikės jaudintis dėl trikdžių. Būkite tikri, kad jūsų pašnekovas jus girdės puikiai.

Lengva naudoti

„Joyroom“ ausinėmis naudotis paprasta – joms laiduke integruotas nuotolinio valdymo pultelis. Jo pagalba galėsite atsiliepti į skambutį / jį atmesti / užbaigti pokalbį bei valdyti muzikos grotuvą. Patogiai sustabdykite / tęskite grojimą, reguliuokite garsumą ir praleiskite dainas.

Specifikacijos:

Gamintojas:  „Joyroom“
Modelis: JR-EL115
Spalva: sidabrinė
Jautrumas: 90 ± 3 dB: 20 Hz ~ 20 kHz
Garsiakalbio skersmuo: 10 mm
Medžiaga: TPE, ABS
Svoris: 24 g
Laido ilgis: 1.2 m
Jungtis: 3.5 mm

Jungtys:
Nenurodyta
Antgaliai:
3,5mm
Spalva:
Sidabrinė
4.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti