Ausinės Joyroom JR-EW02 3.5mm baltos

Kaina
EAN: 6956116769901
• Yra sandėlyje 2 vnt.
• Yra sandėlyje 2 vnt.
6.99 €

Informacija apie prekę

Šios ausinės sujungia galingą bosą, HiFi garsą ir patogumą – visa tai viename. Bionic garsiakalbis su kompozitine membrana ir itin jautrus mikrofonas užtikrins nepamirštamą garso patirtį ir leis lengvai atlikti krištolinio skaidrumo skambučius. Dėl nuožulnaus dizaino ausinės geriau priglunda prie ausies formos ir garantuoja neprilygstamą komfortą net kelioms valandoms.

Bioninis garsiakalbis

Joyroom JR-EW02 ausinės su bioniniu garsiakalbiu ir kompozitine membrana pasižymi neįtikėtinai giliu ir tikrovišku bosu bei aiškiu HiFi garsu. Tai puikus pasirinkimas muzikos mylėtojams, kurie nenori daryti kompromisų dėl garso kokybės. Tiesiog pasinerkite į muziką!

Neprilygstamas patogumas

Ausinės suprojektuotos su 45 laipsnių kampu ir turi silikoninius ausies galiukus, kurie idealiai priglunda ir užtikrina komfortą net ir ilgai naudojant. Medžiaga, iš kurios jos pagamintos, yra švelni odai, todėl galėsite mėgautis muzika nesijaudindami dėl diskomforto.

Jautrus mikrofonas

JR-EW02 ausinės turi jautrų mikrofoną, idealiai tinka HD skambučiams. Tai puikus pasirinkimas žaidėjams, tiesioginių transliacijų vedėjams ir tiems, kurie dažnai skambina. Kalbėkitės ir žaiskite visišku pasitikėjimu, kad kiekvienas žodis ir garsas bus fiksuojamas maksimaliai tiksliai.

Patvarumas ir praktiškumas viename

Patikimas ir patvarus TPE laidas ne tik neleidžia ausinėms susipainioti, bet ir yra lengvai susvyniojamas. Tai idealus pasirinkimas visada keliaujantiems. Daugiau negaiškite laiko laidų painiojimui, geriau sutelkite dėmesį į tai, kas tikrai svarbu.

Lengva naudoti ir platus suderinamumas

Su išmaniuoju 2 mygtukų valdymu naudotis ausinėmis yra labai paprasta. Nikeliuotas 3,5 mm kištukas užtikrina platų suderinamumą ir stabilų perdavimą, o tai reiškia, kad ausinės puikiai veiks su visų tipų įrenginiais. Rinkdamiesi JR-EW02, pasikliaujate universalumu ir patikimumu.

Specifikacijos:

Modelis: JR-EW02

Spalva: balta

Tipas: įstatomos į ausį

Garsiakalbis: φ14,2 mm

Dažnių diapazonas: 20Hz-20KHz

Varža: 32 Ω

Nominali galia: 3 mW

Laido ilgis: 1,2 m

Medžiaga: TPE

Jungties tipas: 3,5 mm

Jungtys:
Nenurodyta
Antgaliai:
3,5mm
Spalva:
Balta
6.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti