Belaidės ausinės Ugreen WS200 HiTune T6 Active Noise-Cancelling Earbuds baltos

Kaina
EAN: 6957303895960, 6941876211586
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
46.99 €

Informacija apie prekę

Belaidės ausinės turi daugybę privalumų, palyginti su tradicinėmis laidinėmis ausinėmis, ir gali ženkliai pagerinti muzikos klausymo, pokalbių ir aktyvios veiklos patirtį.

Belaidžių ausinių privalumai:

  • Judėjimo laisvė: pamirškite susivėlusius laidus ir mėgaukitės muzika, skambučiais bei pokalbiais be jokių apribojimų.
  • Patogumas: lengvas ir ergonomiškas dizainas užtikrina komfortą net ir ilgai naudojant ausines. Daugelis belaidžių ausinių yra pagamintos iš lengvų medžiagų ir turi įvairių dydžių kištukus, kad atitiktų skirtingų ausų formas.
  • Aukšta garso kokybė: šiuolaikinės belaidės ausinės siūlo aukščiausios kokybės garsą, lyginantį su laidinėmis. Naudojamos Bluetooth technologijos ir pažangūs garso atkūrimo komponentai užtikrina sodrius boso ritmus, aiškius dažnius.
  • Bevielis ryšys: bluetooth technologija užtikrina stabilų ryšį be trukdžių, leidžiant mėgautis muzika be pertraukų.
  • Įvairios funkcijos: belaidės ausinės gali pasiūlyti įvairias funkcijas, tokių kaip triukšmo slopinimas, aplinkos garso režimas, integruotas mikrofonas, balso asistentas, automatinis ausinių įjungimas ir išjungimas, jutiklinis valdymas ir kt. 

Belaidės ausinės – puikus pasirinkimas visiems, kurie vertina laisvę, patogumą, aukštą garso kokybę ir įvairias funkcijas.

Jungtys:
Bluetooth
Antgaliai:
Nenurodyta
Spalva:
Balta
46.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti